Fortsätt till huvudinnehåll

Quick Release Paper

Har du dåliga erfarenheter från att stansa ut med detaljrika dies? Nu äntligen finns det ett papper som hjälper dig vid utstansandet. Quick Release paper gör att cardstock lossnar utan minsta problem.
***
Do you have bad experiences from punching out the detailed dies? Now finally there is a paper that will help you. Quick Release paper allows cardstock detachment without the slightest problem.


Ta  en die, lite Release Paper och cardstock och veva dessa i din BigShot.
***
Take a die, some Release Paper and Cardstock and use your BigShot.

Se hur fint det lossnar. Det är helt magiskt hur enkelt det är.
***
See how nice it loosens. It's like magic how easy it is.


Jag tycker att Release paper spill var så fina så dessa har jag skapat en bakgrund med. Penslade helt enkelt på Soft Matte Gel och la på Release Paper. Penslade på ett lager igen och lät det torka.
***
I think the Release paper waste was so lovely. So I have created a background with them. Penciled some Soft Matte Gel and put on Release Paper. Penciled on again and let it dry.


Fick på ett enkelt sätt en personlig bakgrund på min layout.
***
So easy to make your own personal bakground.

Tack för titten/ Thanks for stopping by.

Materiallista/List of Supplies:
Couture Creations Quick Release Die Paper Twin Pack CO723818 
Couture Creations Background Savvy-Evergreen CO724096 
Couture Creations Everyday Dies-Floating Leaves CO724110 
Prima Color Bloom - Deep Teal 580322 
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Ingredients Micro Beads Gold POLLEN 962609
Bazzill Mono Vanilla T8-808 
Adhesive Value Pack 01697-30
Sizzix Accessory Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies 656499
Sizzix Big Shot Machine Only (White & Gray) 660200
Spellbinder Tool n One T-001 


Kommentarer

  1. MEEEN så SMART!!!! Och en ursnygg LO blev det dessutom!! TACK!! Kram Anna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!