Fortsätt till huvudinnehåll

På toppen / On the top

Idag visar jag en layout i färgerna beige, brun och orange.

***
Today I show a layout in the colors beige, brown and orange.

HelenTh - Prima Marketing Layout

Jag har dekorerat layouten med mycket blommor, blad och annat från Prima Marketing.

***
I have decorated the layout with plenty of flowers, leaves and other things from Prima Marketing.


Mist och lite annan färg dekorerar bakgrunden. 

***
Mist and a some other colors decorate the background.


Material/Supplies:

Graphic 45 - Artisan Style Collection - 12x12 Paper Pad 4501114 
Bazzill Mono Chiffon T4-406
Prima Marketing Timeless Memories – Prima Flowers 580865
Prima Marketing Timeless Memories – Prima Flowers 580896
Prima Marketing Timeless Memories – Prima Flowers 580889
Prima Marketing Timeless Memories Collection - Metal Trinkets 579821
Prima Marketing Timeless Memories Collection – Say it in Chrystal 579401
Prima Marketing Timeless Memories – Prima Flowers 580902
Prima Sultry Shimmer Gilded - Color Bloom 573911
Prima Vintage Metal Worn Leather - Color Bloom 573829
Prima - Sunrise Sunset Collection - Stencils Mask Set - 6 x 6 – Checker 960179
Tim Holtz Layering Stencil - Stripes THS004
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
Versa Inkpad Mini Tangerine PEMFB12
My Minds Eye Clear Stamps - Skys The Limit Item #FLY123
Echo Park Here and Now 12"x12" Alphabet Letter Stickers HN49015
Simple Stories I Heart Summer 12"x12" Expressions Alpha Cardstock Stickers 3203
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!