Fortsätt till huvudinnehåll

My King, My Life

Det bästa jag har i mitt liv: min man. Ord blir så överflödiga men som jag älskar den här karln! :)

Layouten skapade jag på Fristadsträffen tidigare i vår där man skulle inspireras av mixed media-layout som My skapat. Jag hade den stora turen att bli vinnare av denna tävling. :)

**********

The best thing in my kife: my husband. Words can't describe how much I love this man. :)

The layout was created at Fristadsträffen earlier this spring. One of the challenges was to be inspired by My's mixed media-layout. I was the lucky winner! :)


Material
American Crafts Thickers Glitter Chipboard Shoe Box Black T42881
American Crafts Thickers Chipboard Memo Newsprint T53348
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Marianne Design Blue Paper Flowers RB2228
Marianne Design Green RB2207
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Prima Marketing Art Basics 3D Matte Gel 236 ml 961398
Prima Marketing Art Ingredients Micro Beads Black 962555
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Ebony and Ivory 961602
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Abloom 961619
Prima Marketing Cigar Box Secrets Humidor 578596
Prima Marketing Flowers Butterfly Aile 580612 
Prima Marketing Color Bloom Deep Teal 580322
Prima Marketing Vintage Metal Precious Stone Color Bloom 573812
Prima Marketing Cartographer SIIC 573157
Prima Marketing SIIC  Mineral 576134


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!