torsdag 14 maj 2015

Mixed media tag - family

Hej!

Idag skulle jag vilja visa en mixed media tag som jag gjort. Jag har experimenterat med en hel del grejer på denna tag.

******************

Today I would like you to see a mixed media tag I´ve made. I have experimented with a lot of stuff on this tag.


Jag började med att använda modeling paste och en mask på en cardstock tag för att skapa bakgrundsstruktur. Därefter limmade jag dit en massa olika dekorationer. När limmet torkat mistade jag över hela tagen. Sedan torrborstade jag med vit akrylfärg över alla detaljer för att framhäva dem. På utvalda ställen limmade jag sedan fast både Micro beads och Glass glitter. Sist men inte minst satte jag dit ett band och den fina texten Family. 

****************

I started by using modeling paste and a mask on a cardstock tag to create background texture. Then I glued on a lot of different decorations. When the glue qas dry I mistade all over the tag. Since dry I dry brushed with white acrylic paint over all the details to accentuate them. At selected places I then glued on both Micro beads and Glass glitter. Last but not least, I put on a band and the fine text Family.
Material/supplies
Bazzill Classic White T10-1005
Prima Art Basics - Modeling Paste 236 ml 961411
Prima Art Ingredients - Micro Beads - Bronze 962586
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Gold Rush 961657
Prima Finnabair 7x9 stencil Weaving 962333
Prima Vintage Mechanism Washers 1 960346
Artemio Metal Shapes Clocks 6 st 11006720
Prima Hillsboro - Oatmeal 578015
PM Words Say It In Pearls Multi 570439
Prima Sultry Shimmer Lime Wedge - Color Bloom 573850Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...