Fortsätt till huvudinnehåll

Kreativt kaos!

I helgen som var så var det en av pysselårets höjdpunkter, nämligen Fristadsträffen. En härlig pysselträff för folk med hjärta och hjärna. :) Vi pysslade, skrattade och shoppade i dagarna två, så himla kul!

En av tävlingarna av ar en skisstävling och jag ställde upp med denna layout med foton tagna under den allra första Fristadsträffen. Speglar verkligheten otroligt väl, det är kanonfint när man precis kommit och efter femton minuter ser det ut som att en tornado dragit fram. Kreativt kaos helt enkelt! :)

**********

It was one of crafting the year's highlights last weekend: a crafty event called Fristadsträffen. A lovely weekend for people with hearts and brains. :) We fiddled, laughed and shopped for two days, so fun!

One of the challenges wa a sketch and I put up with this layout with photos taken during the first Fristadsträffen. It reflects the reality incredibly well, it's really fine and neat when you just arrived, and after fifteen minutes, it looks like a tornado has gone by. Creative chaos simply! :)


Material
American Crafts Thickers Chipboard Jewelry Box Wine Metallic
Prima Marketing Chalk Edger Blossom Bud 891350
Prima Marketing Chalk Edger Black Coal 890995
Prima Marketing Color Bloom Boysenberry 580278
Prima Marketing Color BloomVintage Metal Precious Stone 573812     


Kommentarer

  1. Underbart kaos!!! :) Härliga foton och en super mysig LO!!! Tack!!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna! Det är helt galet hur man kan stöka ner så galet mycket på så kort tid! ;)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!