Fortsätt till huvudinnehåll

For You - a Card

Idag tänkte jag visa ett kort med en söt motivstämpel från Marianne Design som jag har färglagt med Prima Marketings watercolor pencils. Kortet är tänkt att passa som ett födelsedagskort eller kanske ett mors dagskort - med en text som "for you" så funkar det ju till mycket. :)

* * *

Today I'm showing you a card with a cute stamp from Marianne Design that I have coloured with Prima Marketing's watercolor pencils. The card is made to work as a birthday card or perhaps a Mother's day card - with a text like "for you" it's a versatile card. :)
Materiallista/List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Bazzill Cardstock White T10-1001
Graphic45 – Artisan Style Collection 12x12 4501114
Spellbinders Nestabilities Timeless Rectangle S5-158
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Prima Marketing Watercolor pencils – Hair and skin tones 576745
Prima Marketing Watercolor pencils – Earth tones 576738
Prima Marketing Watercolor pencils – Scenic Route 576691
Prima Marketing flowers Chaste – Fausta 581381
Prima Marketing flowers Pura – Alexa 581848
Prima Marketing flowers Perla 571863
Prima Marketing Say it in Crystals 576202
Artemio Mini Glue Gun VIMGG
Marianne Design Snoesje Birthday Clearstamp HM9451
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!