Fortsätt till huvudinnehåll

Snöstrand / Snow beach

Till vecka 6 i mitt Project Life-album har jag använt produkter från Pink Paislee’s serie Atlas som innehåller färger som passar perfekt till blå och vita vinterbilder. 

***
To week 6 in my Project Life album I have used products from Pink Paislee's series Atlas that containing colors perfect for blue and white winter pictures.


Första sidan av veckans uppslag innehåller bilder från en promenad som jag och vovven tog ut till havet mitt i vintern. Vi fick plumsa fram i orörd snö men havet var isfritt, det var en ovanlig känsla att befinna sig på en snöstrand istället för en sandstrand, som det normalt är under de snöfria årstiderna.

***
The first page of this week's spread featuring images from a walk that me and my doggy took to the sea in the middle of winter. We got to wade in the untouched snow but the sea was not covered by ice, it was an unusual feeling to be on a snow beach instead of a sandy beach, as it normally is during the snow-free seasons.


Material/Supplies:
Pink Paislee - Atlas – Insta Kit 370636
Pink Paislee – Atlas – Take Flight Patterned Paper 370617
Pink Paislee – Atlas – Ticket To Ride Patterned Paper 370622
Pink Paislee - Atlas Ephemera die-cuts 370631
Pink Paislee - Atlas - Chipboard Stickers 370632
Pink Paislee - Atlas -  Enamel Shapes 370635
Basic Grey Mini Alphabet Stickers - Black BAS-3988
Basic Grey Mini Alphabet Stickers - Blue BAS-3987
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
SMASH Date Stamp 30-614833
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!