Fortsätt till huvudinnehåll

# Play

Jag har gjort mig en liten bok som ska användas både när inspirationen finns men även när den inte finns, och så är det ju ibland.....man sätter sig i pysselrummet och bara tittar på alla saker men inspirationen är som bortblåst. Det är inte så viktigt att innehållet blir bra i denna bok, men man strävar ju ändå på något sätt att det ska se fint ut för ögat. Men först o främst är den till för att testa olika tekniker, färger, dekorationer osv. Bara leka! Första kvällen jag gjorde den så fick jag till fronten plus 3 sidor men jag visar er den första sidan idag så kommer resten sen.
************
I have made myself a little book that will be used both when inspiration is there but even when it is not there. Sometimes ..... you get into the craft room and just look at all things but the inspiration is gone. It is not so important that the content is good in this book, but the efforts is always that it looks nice for the eye. But first o all, it will be used to try different techniques, colors, decorations and so on. Just play! The first night I did it, I got to the front plus 3 pages done but I show you the first page today. I show you the rest later.

Material/Supplis:
Pebbles - Happy Day 732690
Pebbles - Happy day 732698
Pebbles - Enamel dots 732707
Pebbles - Icons & Phrases stickers 732702
Crate Paper - Confetti diecut shapes 683697
America Crafts - Thickers, Glitter letter stickers 368162
Heidi Swapp - September Skies Paper collection 368862
Heidi Swapp - September Skies - Ephemera 368865
Heidi Swapp - Clear stamps 98155
Studio Calico - Word stickers 332268
K&Company - Smash stamp date 30-614833

Jag har fler kort att visa under dagen så kika gärna in igen.
************
I have more cards to show during the day so stop by later today.


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!