Fortsätt till huvudinnehåll

On top of the World

När det gäller inspiration så varierar den verkligen, både hur mycket inspiration och idéer jag för närvarande har och också vad jag är inspirerad att göra för alster. Just nu har jag en massa inspiration till att göra layouter och det beror mycket på de härliga mönstrade pappren som dyker upp nu under våren. Ni kommer få se en del layouter från mig den närmaste tiden men jag ska försöka göra något annat emellanåt.

***
When it comes to inspiration, it really varies, both how much inspiration and ideas I currently have and also what I am inspired to do. Right now I have a lot of inspiration to do layouts and it depends a lot on the beautiful patterned papers that show up during the spring. You will get to see some layouts from me in the near future but I will try to do something different from time to time.


Till denna layout har jag använt produkter från en serie från Pink Paislee som heter Atlas.

***
For this layout I have used products from a series from Pink Paislee called Atlas.Material/Supplies:
Pink Paislee - Atlas – Here & There 370618
Pink Paislee - Atlas Ephemera die-cuts 370631
Pink Paislee – Luxe – Glitter Alphabet Black PP00884
Pink Paislee - Atlas -  Enamel Shapes 370635
American Crafts Thickers Foam Alphabet Stickers – Black Delight 53071
Prima Marketing - Sunrise Sunset Collection - Stencils Mask Set - 6 x 6 – Checker 960179
Versafine Small Onyx Black TSVFS082
Versa Inkpad Mini Cerulean Blue PEMFB19
Adhesive Value Pack 01697-30 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!