Fortsätt till huvudinnehåll

Min lilla Picasso / My Little Picasso

Min dotter är ju det huvudsakliga motivet på mina layouter, och det är kul att dokumentera hennes liv och vad hon gör. Ibland tar man inte helt perfekta bilder, men det GÖR inget, för de är roliga att scrappa med också. På denna layout har jag ett foto med min dotter, iklädd prinsessklänning, sittandes ute på verandan där hon ritade med sina gatukritor. Min lilla Picasso. :)

* * *

My daughter is the person appearing on my layouts most of all, and I love documenting her life and what she do. Sometimes the photos I take are not perfect, but it's ok because they are fun to scrap with, too. On today's layout I have a photo of my daughter, dressed in a princess dress, sitting outside on the veranda drawing with her chalks. My little Picasso. :)

Materiallista / List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Bazzill cardstock White T10-1001
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Punch Around the Page - Butterfly Scallop 42-60093
American Crafts Thickers After Glow 368968
My Mind’s Eye Hello World! ”Discovery” Flowers paper HW1019
My Mind’s Eye Hello World! ”Travel” stickers HW1005
My Mind’s Eye Hello World! ”Discovery” sticky notes HW1017
My Mind’s Eye Hello World! ”Travel” mixed bag HW1004
My Mind's Eye Hello World! "Adventure" Chipboard Elements HW1003
My Mind’s Eye Hello World! ”Adventure” decorative brads HW1001
Prima Marketing flowers Isabella – Jemma 581718
Prima Marketing flowers Valentina – Freya 581985
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!