Fortsätt till huvudinnehåll

Hello! It's time to have fun!

Jag och mina fina vänner Jeanette och Stina är redo för en hel helgs pyssel på Fristadsträffen i oktober. :) Och om ett par veckor så är det dags för samma träff igen, pax att sitta med er, brudar! :)

***********

Me and my darling girls Jeanette and Stina. :) The photo was taken duting a crafty weekend last October in Stockholm and in just a couple of weeks, it's time for the same event again, can't wait for it! :)
Material
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Becky Higgins Project Life Roller Phrase Stamp 380484
Heidi Swapp September Skies Wood Veneer Shapes 368868 
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188 
Martha Stewart Craft Satin Beetle Black PL32082 
Prima Marketing Stencil Stars 961312 
Prima Marketing Vintage Metal Color Bloom Boysenberry 580278 
Prima Marketing Vintage Metal Color Bloom Empress Gold 580315
Prima Marketing Vintage Metal Precious Stone Color Bloom 573812
Prima Marketing Sparkling Pastels Cotton Candy Color Bloom 573737
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Luminous 961596 
Prima Marketing Art Ingredients Micro Beads Pollen 962609 
Prima Marketing Flowers Butterfly Bulbe 580605
Prima Marketing Flowers Butterfly Pupa 580636
Prima Marketing SIIC Butterfly 579388 
Tsukineko Versafine Onyx Black TSVF082Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!