Fortsätt till huvudinnehåll

Forever Family

Får man en present får man även ett kort så här har jag gjort ett matchande kort som passar ihop med asken jag visade tidigare idag. :)

Här har jag använt i stort sett samma material men även papper från Pion Designs underbara serie Paris Flea Market som vi hos Hobbyworld har blivit sponsrade med. Dessutom måste jag slå ett slag för de FANTASTISKA Color Bloom-sprayerna från Prima, de är verkligen outstanding!


***************

If you recieve a gift, you also will have a card along with it so I made a card to go together with the box I presented earlier today. :)

I have used almost the same material and also the wonderful collection Paris Flea Market from Pion Design. And I have to say: the Color Bloom's from Prima, I just LOVE them!


All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
ArtDeco Creations CC Everyday Dies Cycad Fern CO724114
ArtDeco Creations CC Everyday Dies-2 Tags & Flourish CO724132
Bazzill Basics Mono Brown T9-943
Bazzill Basics Mono Vanilla T8-808
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Martha Stewart Craft Flourish Lace Punch Around The Page Set 42-60082
Pion Design Paris Flea Market Collection
Prima Marketing Flowers Butterfly Bulbe 580605
Prima Marketing Flowers Butterfly Pupa 580636
Prima Marketing Vintage Metal Empress Gold Color Bloom 580315
Prima Marketing Sultry Shimmer Pressed Petal Color Bloom 573881
Prima Marketing Say It In Crystals SIIC Butterfly 579388
Prima Marketing Chalk Edger Knotted Wood 891251
Sizzix Thinlits Die Set 7PK Handwritten Love 660218 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige. Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen: Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på Silhouette Americas Software-sida och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre!
Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet!


Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram.


För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon.
Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar.
Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol. Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge. Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste.
Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver.
Ha det bra och tack för mig!

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium. Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim. Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt.

En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår. Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design. Denna heter Matties Wild Flower.
Materiallista: DecoupagepapperDecoupagelackPensel
Tack för titten!