Fortsätt till huvudinnehåll

En äkta Ångermanlandsring

Min mamma fyllde en fin siffra härom helgen och då var vi hem till Sollefteå för att fira henne. Jag och min syster med våra familjer hade köpt en ring till mamma, en äkta Ångermanlandsring med graverade styvmorsvioler. Den är så fantastiskt fin!

Jag altrade både själva asken för ringen och altrade även en bubbelask att förvara allt i. Jag har frossat i Primaprodukter och som synes på bilderna flög det runt rätt mycket glitter inuti bubblan. ;)

*********

My mother had her birthday a couple of weeks ago so we went to my hometown to celebrate her. Me and my sister with our familys had bought a ring for our mother as a birthday gift, a gold ring with engraved wild pansies on from our region Ångermanland. It's so beautiful!

I decorated both the box for the ring and a bubblebox to keep everything in. I have gone bananas with products from Prima Marketing and as you can see on the pictures, there are a lot of glitter inside the bubble as well. ;)  
Material
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft Paint Metallic Copper PL32109
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Luminous 961596
Prima Marketing Say It In Crystals SIIC Butterfly 579388
Prima Marketing Art Ingredients Micro Beads Pollen 962609
Prima Marketing Art Ingredients Glass Beads Crystal 961671
Prima Marketing Flowers Butterfly Bulbe 580605
Prima Marketing Flowers Butterfly Pupa 580636
Prima Marketing Art Basics Clear Gesso 250 ml 961466
Prima Marketing Art Basics Texture Paste Platinum Crackle 961527
Prima Marketing Metal Trinkets Recaptured Alphas 579845


Kommentarer

  1. Den asken tävlade gott om skönheten med den fina ringen :) Makalöst vacker alltihop!!! MUMS!!! Kram Anna :)

    SvaraRadera
  2. Otroligt vilken vacker ask!!! Kram ÅsaJ

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!