Fortsätt till huvudinnehåll

Deco Foil using your Laserprinter

På Internet kan man hitta mycket freebies och motiv som du kan skriva ut på din skrivare. Den här beskrivningen fungerar endast om du har en laserskrivare och det som är utskrivet i svart med svart toner.
***
On the Internet you can find a lot of freebies and motives that you can print on your printer. This description will only work if you have a laser printer and that which is printed in black with black toner.


Ta valfri folie med den vita sidan nedåt och placera det ovanpå din utskrift.
Placera det in i smörpappret och kör all genom din laminat 
maskin. Det går även bra att stryka fast folien.
***
Use the foil with the white side down and place it on top of your print..
Put it into the bakingpaper and run all through your laminatemachine. It is also to iron on the foil,


Gnugga på lite lätt på folien och låt svalna ordentligt innan du lyfter på folien.
***
Rub lightly on the foil and let it cool before lifting up the foil.


Resultatet blir platt och sitter verkligen fast. Mycket snyggt.
***
The result is flat and sits really solid. Very neat.Tack för titten!/Thanks for stopping bye.

Material/List of Supplies:
iCraft Deco Foil Transfer Sheets Magenta (satin) TW5206.5 

                                                      Våra återförsäljare / Our retailers

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!