torsdag 2 april 2015

Absolutely stunning

Hej!
Mitt namn är Stina Westbom och jag är Hobbyworlds gästdesigner för april och maj. Jag är en kreativ lärare som gillar att spendera tid utomhus när jag inte sitter i mitt scraprum. Jag bor i Piteå med min sambo Tomas, vår underbara son Jonathan, vår engelska Setter Peak och vår katt Hilda. Jag har scrappat sedan 2005 och halkade in i denna hobby när jag letade efter material för att skapa ett födelsedagkort åt en vän. Det var aldrig någon tvekan om att det här var något för mig. Jag håller på med det mesta inom scrapbooking och min stil är lite av en blandning mellan romantisk och grunge.

År 2009 var jag med och startade en scrapbookingförening som jag nu sitter som ordförande för. Jag är också en designteam åt Scrap-Ateljén, Cést Magnifique och ARTastic.

Scrapbooking är ett sätt för mig att uttrycka min kreativitet. Att vara kreativ med mina händer ger mig glädje och skänker frid. Min inspiration hittar jag bland annat vid scrapträffar med vår förening. Vi är bra på att dela tips, idéer, tekniker och tutorials med varandra. Sedan är internet en stor inspirationskälla där jag inspireras av bloggar, forum, grupper på Facebook och i synnerhet Pinterest, som är en riktig guldgruva.

Jag är så hedrad att vara en del av denna underbara team dessa månader. Jag hoppas att du finner mitt arbete inspirerande och tar dig tid att kika in i min blogg: http://ztinaspysselvra.wordpress.com.


**********

Hello, my name is Stina Westbom and I´m Hobbyworlds guestdesigner for April and May. I´m a creative teacher who likes to spend time outdoors when I'm not sitting in my scrap room. I live in Piteå, Sweden with my partner Tomas, our wonderful son Jonathan, our English Setter Peak and our cat Hilda. I have been scrapping since 2005 and slipped into this hobby when I was looking for material to create a birthday card for a friend. There was never any doubt that this was something for me. I'm into most things within scrapbooking and my style is a bit of a mix between romantic and grungy.

In 2009 I was involved in starting a scrapbooking association that I now sit in the chair for. I 'm also a design team member at Scrap-Ateljén, Cést Magnifique and ARTastic.Scrapbooking is a way for me to express my creativity. To get creative with my hands gives me joy and brings peace. My inspiration I find, among other things, at scrap meetings in our local association. We are good at sharing tips, ideas, techniques and tutorials. Then there is the great source of inspiration on the internet where I'm inspired by blogs, forums, groups on Facebook and especially Pinterest which is a real gold mine.I'm so honored to be a part of this wonderful team these months. I hope you find my work inspiring and take time to stop by my blog: http://ztinaspysselvra.wordpress.com.
Mitt första alster är en tolkning av månadens tävling som är en bingobricka. Jag valde att tolka raden stickers, något handritat, använd färg eller mist, stämplat, utstansat.
Layouten är på min fina systerdotter.


**********

My first creation is an interpretation of this month´s challenge; a bingo card. I chose to interpret the line: stickers, something hand-drawn, use color or mist, stamped, punched.
The layout is of my beautiful niece.Jag har stämplat och ritat på min bakgrund innan jag hällde grön färg från en mistflaska på valda delar av layouten. Därefter dekorerade jag sparsamt med stickersbokstäver och utstansade fåglar.


**********

I have stamped and drawn on my background before I poured the green color from a mist bottle on selected parts of the layout. Then I decorated sparingly with letter stickers and punched birds.Materiallista/List of supplies:

Prima Mixed Media Cling Stamp - Love Letter 580179 
EK Journaling Pen Black 2Pk .5 55-30076 
Scribble Alphabet Stickers 52-19600 
HS September Skies Word Strips Accents 368864 
Shapeabilities D-Lite Inspire Birds On A Wire IN-024 2 kommentarer:

  1. Absolutely Stunning stämmer även in på din LO , WOW!!! Gillar!!! Otroligt häftig och läcker med det gröna och svarta och ändå så subtil känsla... I am Stunned :) Kram Anna :)

    SvaraRadera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...