Fortsätt till huvudinnehåll

A Day With My Daughter

Detta är min inspiration till månadstävlingen nu i april. Har skapat efter Helens bingobricka. Min rad består av stickers, något handritat, mist, stämplat och utstansat.
***
This is my inspiration for the challange for april. Created by Helens bingo card. My line consists of stickers, something hand-drawn, mist, stamped and punched.


Bakgrunden är mistad i olika nyanser och mycket färgstänk har det blivit. 
***
For the background I have used several colors of mist.


 Härliga runda stämplar från Prima.
***
Loveley round stamps from Prima.


Tack för titten/Thanks for stopping by!

Material/List of Supplies:
My Minds Eye Party ´Contetti´ Gold Foiled Paper OT1011
My Minds Eye Wood Veener Hello Friend HW1008
My Minds Eye 6 pack Stickers Fancy That FT1005
My Minds Eye Enamel Shaper 0T1013
My Minds Eye Sequins FT 1017
Prima 4x6 Cling Stamp - Coffee Stains 580247
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Prima Color Bloom - Empress Gold 580315
Prima Sultry Shimmer Peony - Color Bloom 573904
Prima Sparkling Pastels Cotton Candy - Color Bloom 573737
Prima Vintage Metal Precious Stone - Color Bloom 573812
Prima Art Basics - Clear Gesso 250 ml 961466
Versafine Onyx Black TSVF082
We R Memory Keepers Lifestyle Albums Made Easy Die Arrows 03814-6
Bazzil French Vanilla 12x24 304121
Bazzill Orange Peel Black T10-1022

                                                                                 Våra återförsäljare / Our retailers

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!