Fortsätt till huvudinnehåll

Månadens vinnare / This month winners

Det är dags för oss att avslöja månadens vinnare. 
Utmaningen gick ut på att man skulle skapa utifrån en skiss som Jeanette ritat.

Juryn (DesignTeamet och Helena) har utsett dessa vinnare:

Bidrag nr 19 - Ulrika Blomfelt


Som den kreativa vinnaren blev bidrag nr 12 - Åsa J
Med motiveringen "En härligt somrig layout i milda färger som visar ett litet sommarminne i både ord och bild. Extra snyggt med de engelska orden och pilarna på vänster sida."


Kontakta Helena på helena @ hobbyworld.se (ta bort mellanslagen före och efter @) för mer information om din vinst.

Grattis till er båda och ett STORT TACK till alla som deltog denna månad! Om bara några dagar är det dags för oss att presentera nästa månads tävling - hoppas ni hänger på då också.
---------------------------------------
It's time for us to announce this months winner. It was a sketch challenge this month, the sketch had Jeanette drawn.

The two winner can you see above - a CONGRATZ to both of you and a BIG THANKS to all who participated this month. In just couple of days the next challenge will be up and running. Hope you will join us then aswell.

Kommentarer

  1. Men så himla roligt! Vad glad jag blir :) Det var ju såååå många fina bidrag! Grattis till Åsa också! Kram!

    SvaraRadera
  2. Åh TACK så mycket! Det gjorde min dag! Grattis till dig också Ulrika! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!