onsdag 11 mars 2015

Kom-ihåg-tags/Remember this tags

Jag har gjort ett set med tags för att komma ihåg saker som jag ska göra regelbundet varje vecka. Givetvis har jag kalender i min dator som är synkroniserad med både telefon och läsplatta men jag har lätt att ignorera de aviseringar som dyker upp om de inte rör mitt arbete.

***
I made a set of tags to remember things that I should do regularly every week. Of course, I have the calendar on my PC that is synchronized with both phone and e-reader but I find it easy to ignore the alerts that pop up if they are not related to my work.


Jag ska prova detta system med tags, en för varje veckodag. Jag har hängt upp dem på ett snöre med fina klädnypor med veckodagen på över mitt pysselbord. Någonstans på varje tag; på baksidan, inuti eller i en ficka har jag skrivit vad som gäller för respektive dag. Tanken är att jag ska plocka ner den tag med den uppgift jag genomfört så jag ser att allt har blir gjort.

***
I'll try this system with tags, one for each day of the week. I have hung them up on a string with pretty clothespins with the weekday on over my crafting table. Somewhere on each tag; on the back, inside or in a pocket, I have written what’s up for each day, such as it says on Wednesdays. The idea is that I'll pick down the tag with the task I performed so I see that everything has been done.


Till alla tags har jag använt papper och dekorationer från serien Homegrown från Pebbles. De fina dekorationerna får mig att längta till sommar och sol.

***
To all the tags I have used papers and embellishments from the series Homegrown from Pebbles. The fine decorations makes me long for summer and sun.

Material/Supplies:

Pebbles Paper Pad - Homegrown 6x6 732821
Pebbles Homegrown Clothespins 732817
Pebbles Homegrown Printed Chipboard Pieces 57/pkg Ephemera 732819
Pebbles Homegown Printed Chipboard Pieces 100/pkg Epphemera Fowers 732820
Pebbles Homegrown Puffy Stickers 732814
Sizzix - Tim Holtz - Alterations Collection - Movers and Shapers Die - Tag and Tie 657859
Sizzix - Tim Holtz - Alterations Collection - Movers and Shapers Die - Tag & Bookplate 656938
Bazzill Classic White T10-1005
Martha Stewart Frame Border Punch Starter Set 42-65001
Martha Stewart Frame Border Punch Cartridge – Compass Geo 42-65004
Martha Stewart Craft Satin Chestnut Brown PL32070
Martha Stewart Craft Satin Snow Pea PL33505 
Prima Marketing Chalk Edger Garden Grass 891039 
ColorBox Cats Eye Chalk Dark Brown CL71435 
Adhesive Value Pack 01697-30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...