Fortsätt till huvudinnehåll

Guldspray & tags / Gold spray & tags

Förra sommaren var vi uppe i Dalarna och bodde i campingstuga i Rättvik,. Vi passade på att testa minigolfbanan och Kajsa gjorde en hole in one! Lycklig tjej, som synes. 

Jag har skapat med nya papper från Graphic45 och Primas colour bloom sprays - ett par tags blev genast lite mer glamourösa med lite guldfärg på. :)

* * *

Last summer we went to Rättvik in Dalarna and stayed in a small cottage over the weekend. We tried the miniature golf and Kajsa hit a hole-in-one! She was very happy, as you can see. 

I have created this layout with new patterened papers from Graphic45 and Primas colour bloom sprays - a couple of tags got a bit more glamorous with some gold spray on them. :)

Materiallista / List of supplies:
Bazzill Thunder Trio #1 White T10-1001
Graphic45 Precious Memories 12x12 paper pad 4501093
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Prima Marketing Vintage Metal Gold Foil - Color Bloom 573805
Prima Marketing Vintage Metal Antique Gold - Color Bloom 573843
Prima Marketing Del Mar - Arabian 577568
Prima Marketing Tatiana Flowers White 566333
Prima Marketing – Say it in crystals – Cartographer 573157
American Crafts – Amy Tangerine Stitched – Thickers Foam Accents Today Black 368966
Marianne Design Creatable Snowflake LR0185
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Prima Marketing Distressing Tool 890940

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!