Fortsätt till huvudinnehåll

Fotolåda / Photobox

Idag visar jag en liten låda som jag gjort för att förvara fotografier i. Eftersom alla foton i vårt bröllopsalbum börjar ramla ut så samlar jag dem i denna låda tills jag har hunnit scrappa dem. Lådan har ett fönster så att man direkt ser att det är bröllopsbilder som ligger i asken.

***
Today I show a little box that I made for storing photographs. Since all the photos in our wedding album starts to fall out I collect them in this box until I've had time to scrap them. The box has a window so I can see directly that there are wedding pictures inside the box.
Fönstret har jag stansat ut med en av Martha Stewarts Frame Border Punch.

***
The window I punched out with one of Martha Stewart Frame Border Punch.


Material/Supplies:

Martha Stewart Frame Border Punch Starter Set 42-65001
Martha Stewart Frame Border Punch Cartridge – Floral TIle 42-65005
Heidi Swapp September Skies Word Strips Accents 368864
Marianne Design Yellow Paper Roses RB2213
Marianne Design Orange Paper Flowers RB2231
Graphic 45 Deluxe Collectors Edition Pack - Baby 2 Bride G4501001
Graphic 45 Baby 2 Bride—Deluxe Collector's Edition – Chipboard
EK Tools Retro Flower Large Punch 54-30106
Bazzill Bling In the Pink T18-101
American Craft Ribbon Value Pack - Christmas Glitter AC89431
Martha Stewart Scoring Board (Score board, Scoreboard) MS42-05002
Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!