Fortsätt till huvudinnehåll

Färgstarkt kort - Colourful card

När våren kommer blir också suget efter färg och blommor större och större för mig. Idag visar jag ett kort med vitt, svart, guld, turkos och rosa - och med mycket blommor.

* * *

Spring always brings a craving for colours and flowers for me - I just want to go bananas! Today I'm showing you a card in white, black, gold, turquoise and pink - and a lot of flowers.
Eftersom jag inte hade några guldfärgade blommor så tog jag vita rosor och färgade in dem med Prima Marketings Colour bloom spray - Gold Foil. Perfekt!

* * *

Since I didn't have any gold coloured flowers I took some white mini roses and sprayed them with Prima Marketing's Colour bloom spray - Gold Foil. Perfect!

Materiallista/List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Graphic45 – Artisan Style 6x6 Patterns and solids paper pad 4501112
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Couture Creations 2 Tags and flower pot CO724133
Couture Creations Mini Flowers 1 CO724126
Couture Creations Pointed Flower CO724129
Couture Creations Daisy Flower CO724131
Couture Creations Edith and baby CO724116
Couture Creations Island flowers CO724118
Prima Marketing Butterfly Cling stamps 579142
Prima Marketing Flowers Butterfly - Opuscule 580599
Prima Marketing Color Bloom – Antique Gold 573843
Marianne Design Pretty pink Paper Roses RB2205
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
EK Tools Writing Pen Silver Gold 2Pk 55-30058
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Artemio Mini Glue Gun VIMGG

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!