Fortsätt till huvudinnehåll

En tag med tack / A thank you tag

Tags - roliga och användbara "papperslappar". Dagens alster är ett tack-tag istället för ett tackkort - enkelt att hänga runt en vinflaska, knyta fast på ett paket eller kanske lägga inuti en bok (i så fall med "platta" dekorationer). Ibland kan det vara enklare att knåpa ihop en tag i stället för ett kort - lite mindre yta att dekorera, men ändå tillräckligt för att lämna en liten hälsning på. 

Här har jag lagt många lager på lager och grundat med flera färger av Prima Marketings color bloom spray. Resistcanvastyget har jag färgat in med bland annat color bloom spray och brun stämpeldyna för att den skulle passa in i den lite "skitiga" stilen. Några fräscha blommor i ljusa färger ger en fin kontrast till den "smutsiga" tagen.

Det mönstrade pappret med bingomotiv på kommer från Pion Designs underbart fina kollektion Paris Flea Market som Pion Design så generöst givit oss i teamet att skapa med! :)

* * *

Tags - fun and useful bits of paper. Todays creation is a thank you tag made instead of a thank you card - simple to hang around a wine bottle, tie to a gift or perhaps put inside a book (in that case with flat embellishments on). Sometimes a tag can be easier to create than a card - a smaller space to embellish, but still enough to leave a sentiment on.

On this tag I have created with many layers and started with several Prima Marketng color bloom sprays. I have dyed the resist canvas with color bloom spray and a brown ink pad so that it goes with the dirty background. A few fresh and clean flowers in light colours gives a nice contrast to the messy/dirty tag.

The patterned paper with a bingo board motif on is från Pion Designs wolderful collection Paris Flea Market which Pion Design so generously has given us girls on the team to create with! :)

Materiallista / List of supplies:
Prima Marketing Color Bloom – Gold Foil 573805
Prima Marketing Color Bloom – Tea Stain 573836
Prima Marketing Color Bloom – Antique Gold 573843
Prima Marketing Color Bloom - Deep Teal 580322
Prima Marketing Rodanthe - Whitecap 577773
Prima Marketing Resins 572372
Prima Marketing Resist Canvas - Newspaper 960674
Bazzill Basics Paper Foil Teal 305092
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Pion Design Paris Flea Market Tags PD5712
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Artemio Mini Glue Gun VIMGG

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!