Fortsätt till huvudinnehåll

You make me so happy!

Jag har gjort ett till kort på temat vänskap och allt annat än rött och rosa, inspirerad av vår februaritävling. Det här kortet gav jag till min vän och Hobbyworldkollega Jeanette tillsammans med lite gula pysselsaker. Jeanette älskar gult, därav mitt färgval. Jag blir glad av gult och jag blir glad av Jeanette! :)

Ha en fin helg!

************

I made another card on the theme of friendship and anything but red and pink, inspired by our February challenge. I gave this card to my friend and Hobbyworld-colleague Jeanette along with some yellow crafting things. Jeanette loves yellow! Yellow makes me happy and Jeanette makes me happy! :)

Have a nice weekend!

Material
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
EK Tools Journaling Pen Black 2Pk .5 55-30076 
Heidi Swapp Bird 5.5"x5.5" Spray Stencil Mask Set HS0114
Heidi Swapp Stencils Ornate Frame HS01149
Martha Stewart Craft Paint White Texture Effect 4oz 32222
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Chamomille PL32099
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Finish PL32197
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Abloom 961619
Prima Marketing Sparkling Pastels Sunshine Color Bloom 573775
Prima Marketing Chalk Edger Coltfoot Petals 891299
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Thickers Chipboard Forest Chestnut T53159


Kommentarer

 1. WOW!! Ett så härligt kort. Så friskt och krispigt med det vita och gula och en härlig effekt med det vita upphöjda ( färg + stencil??) Och dom underbara glansiga gula bokstäverna..... Sa jag att jag gillar det ;) ? Hoppas det är ok med lite liftning ? :) Ha en bra dag !! Kram Anna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Anna! :) Jag har använt en stencil från Heidi Swapp och White Texture från Martha Stewart som är en typ av geggamojja som liknar det som är i MumsMums faktiskt! :D Jätteroligt att jobba med! Lifta på du, det är en ära isåfall! :)

   Mvh Malin

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!