Fortsätt till huvudinnehåll

Vintage She Art

Ni har fått en She Art tutorial av mig tidigare under dagen. Här kommer lite mer inspiration till She Art. Jag har gjort på liknande sätt som i min tutorial men andra färger och lagt till lite och plockat bort vissa delar.
***
You've got a She Art tutorial by me earlier in the day. Here are some more inspiration. I have done it in a similar way as in my tutorial but I have used other colors and added a bit and picked out some parts.

Här har använt mig mer av jordnära färger.
***
I  have used  more of earth colors.

Kjolen har ett mönster som ett lapptäcke.
***
The skirt has a pattern like a patchwork quilt.


Har gjort lite färgstänk här och var.
***

Have made some color splashes.

Samma stencil som i förra inlägget. Har skurit till den med Cameon. Har lagt på ett tunt lager av Modeling Paste.
***
I have used thesame stencil that in the last tutorial post. Have cut the stencil with the Cameon. Have put on a thin layer of Modeling Paste.

Jag har fått otroligt mycket inspiration från den begåvade Christy Tomlison. Kika in i hennes blogg.
***
I have get lot of inspiration from the talented Christy Tomlison. Go and visit her blog.

Tack för titten/ Thanks for stopping by.

Material/List of Supplies:
Prima Princess Collage Paper 951023
Prima Princess Ella Paper 950972
Prima Princess Mia Paper 950996
Prima Marketing Chalk Edger Branch Bark 891084
Prima Art Basics - Heavy Gesso - White 250 ml 961442
Martha Stewart Craft Paint Bristle Brush Set 4pc PL32947
Martha Stewart Craft Satin Porcelain PL32033
Martha Stewart Craft Satin Chestnut Brown PL32070
Martha Stewart Craft Satin Sycamore Bark PL32071 
Martha Stewart Craft Satin Wedding Cake PL32076 
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Craft Squeegee PL33020 
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243 
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Basics - Modeling Paste 473 ml 961350
Prima Marketing Engraver Cling Mount Stamps 562991
Clear Small and Medium Blocks 93625
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Silhouette Cameo 12 tum Startpaket 199218
Silhouette Rensning verktyg 199650
Silhouette Stencil Material 199951 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!