Fortsätt till huvudinnehåll

Utmanad av Tesa / Challenge from Tesa

Den här veckan har varit utmaningarnas vecka - vi har alla fått utmana varandra att skapa i stilar som vi sällan skapar i, eller tycker är svåra. Jag blev utmanad av Therese / Tesa, som bestämde att jag skulle skapa något i steampunkstil. Ojoj. Det var svårt, men jag klarade det! Här är resultatet - en Londonlayout.

* * *

This week we have challenged each other - all the girls on the Hobbyworld team had one challenge each. A challenge to create in a way we're not used to, or we think is difficult. Therese / Tesa challenged me to create something in a steampunk style. Oh. My. God. It was difficult - but I made it! :D Here's the result - a London layout:


Materiallista / List of supplies:
Bazzill Cardstock Mono Pinecone T9-975
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Crate paper Journey – Navigate travel 683740
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Prima Marketing Engraver Daisies 565602
Prima Marketing Time Traveler’s Memories Roses 575113
Prima Marketing Cigar Box Secrets – Ligero 578619
Prima Marketing Cartographer Flower- Vagabond 574550
Prima Marketing - Junkyard Findings Street Signs 892166
Prima Marketing – Junkyard Findings Screw heads 891633
Prima Marketing - Metal Paper Clips - Hello Pastel 564636
Prima Marketing - Prima Art Basics - 3D Gloss Gel 473 ml 961367
Prima Marketing - Prima Art Ingredients - Glass Glitter Gold Rush 961657
Prima Marketing - Vintage Metal Worn Leather - Color Bloom 573829
Prima Marketing - Vintage Metal Antique Gold - Color Bloom 573843
Prima Marketing - Vintage Metal Gold Foil - Color Bloom 573805
Prima Marketing - Sparkling Pastels Soft Teal - Color Bloom 573782
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

 1. Det blev jättecoolt och du klarade utmaningen galant vilket jag aldrig tvivlade på :) ❤
  Kram Tesa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!! :D Det var svårt, men superkul!! *pustar ut* ;)
   Kram!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!