Fortsätt till huvudinnehåll

Sweetheart

Här kommer en layout i milda beiga och bruna toner med ett foto från en av vinterns promenader med mitt ständiga sällskap Sally.

***
Here is a layout in gentle beige and brown tones with a photo from one of my winter walks with my constant companion Sally.


Jag gillar pappersserier som också innehåller stickers och kanske andra dekorationer. Det är så lätt att skapa något snyggt eftersom man vet att allt matchar utan att man behöver lägga ner någon speciell tankemöda på det.

***
I like paper series which also includes stickers and perhaps other decorations. It is so easy to create something neat because you know that everything matches without having to put down any special thought into it.


Till denna layouten har jag enbart använt ett kit från We R Memory Keepers Teresa Collins som heter Snapshots Page Kit. Utöver kitet har jag endast kletat med gesso genom en stencil på bakgrunden och använt stickers till ordet Heart i rubriken.

***
For this layout, I have only used a kit with papers and embellishments from We R Memory Keepers Teresa Collins that's called Snapshots Page Kit. In addition to the kit, I have only smeard with gesso through a stencil on the background and used stickers to the word "Heart" in the title.


Material / Supplie:
We R Memory Keepers Teresa Collins Snapshots Page Kit 62354-0 
Bazzill Classic White T10-1005 
Prima Stencil - Basket Weave 6x6 575908 
Prima Art Basics - Heavy Gesso - White 500 ml 961374 
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988 
Adhesive Value Pack 01697-30 

Kommentarer

  1. Jättefin LO tycker jag, som har svårt att använda brunt!!

    Charlotta

    SvaraRadera
  2. Jättefint! Gillar verkligen det andra mönstrade pappret med hjärtan o hur det är använt. Like!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!