Fortsätt till huvudinnehåll

My favourite game - always pink!

Jag älskar frågesport! Det är så galet kul och mitt absoluta favoritspel är Trivial Pursuit, det ultimata frågespelet. :) Jag har alltid färgen rosa (om den inte redan är tagen av en motspelare som jag är hemma hos, vars spel vi spelar, men jag brukar vara snabb som attan att gapa ut: "PAX ATT VARA ROSA!" när det kommer på tal att vi ska spela) och vet ni, jag vinner väldigt ofta också. ;) På bilden spelar jag och min man mot varandra i Genus-upplagan och i Globetrotter-upplagan.

Att layouten blev som den blev var pga att jag blev utmanad av Jeanette att skapa i regnbågsfärger, färgstänk och minst två mönstrade papper. Jag valde att skapa i ENBART regnbågens sju kulörer, fem mönstrade papper och massor av färgstänk. :) Först kändes det som en HELT omöjlig utmaning men så såg jag dessa två bilder och plötsligt fanns idén där. :)

***************

I ju love quizes! It's so fun and my absolute favorite game is Trivial Pursuit, the ultimate quiz game. :) I always have the color pink (if it's not already taken by an opponent  but I tend to be quick as hell to shout: "I'm pink!"), and you know what, I win very often too. ;) In the picture,  me and my husband plays against each other in the Genus edition and the Globetrotter edition.

I was challenged by Jeanette to create in the rainbow colors, color splashes and at least two patterned papers. I chose to create only in the seven color of the rainbow, five patterned paper and lots of color splashes. :) At first it felt like an impossible challenge, but then I saw these two pictures and suddenly  I had an idea. :)Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Bazzill Basics Mono Pomegranate T2-227 
Bazzill Basics Mono Juneberry T1-196
Martha Stewart Craft Satin Granny Smith PL32007
Martha Stewart Craft Satin Jonquil PL32065
Martha Stewart Craft Satin Habanero PL32050
Martha Stewart Craft Satin Blue Velvet 33563
Martha Stewart Craft High Gloss Indigo PL32089
Martha Stewart Craft Satin Yellow Jacket PL32064
Pebbles Basics Paper Pad 6x6 732313
Prima Marketing Romance Novel Alpha Canvas Stickers 559120
Prima Marketing Sultry Shimmer Summer Sky - Color Bloom 573867
Prima Marketing Sultry Shimmer Gilded - Color Bloom 573911
Prima Marketing Sultry Shimmer Emerald - Color Bloom 573928
Prima Marketing Sparkling Pastels Iris - Color Bloom 573744 
Thickers Foam Daiquiri White 42743


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!