Fortsätt till huvudinnehåll

Love This

I januari bestämde vi oss för att utmana varandra i teamet. Jag fick min utmaning av Katja och den löd: Skapa en monokromatisk LO utan klet och kladd och så här blev mitt alster.
************
In January, we decided to challenge each other in the team. I got my challenge by Katja and it was: Create a monochromatic LO without smudging and smearing paint. 
Symaskinen dammades av och jag sydde fast cirklarna samt pappret.
************
The sewing machine was dusted off and I sewed the circles and the paper.
Underbar dies från Crate Paper.
************
Wonderful dies from Crate Paper.


Material/Supplies:
Bazzill cardstock - White T10-1001
Martha Stewart Crafts - Punch around the page set Flourish lace 42-60082
Prima - Distressing Tool 890940
Prima - Frost snow drop roses 565756
Prima - Clear stamp Epiphany 575830
Prima - Fluid Chalk Ink Tin can 891152
Prima - Cartographer Brads 990145
Prima - Say It In Crystals 560386
Scrapbook Adhesive - Crafty Foam Tape White 01618-10 
Artemio - Mini Glue Gun VIMGG
Artemio - Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR
Spellbinders - Standard Circles small S4-116
Crate Paper - Maggie Holmes Open Book Dies 00002014
Basic Grey - Alpha Stickers bas3989


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!