Fortsätt till huvudinnehåll

Love of my life

Vår älskade Vittra, vårt allt! ♥ Kärleken i våra liv. På bilden ligger hon insvept i en gosig filt, det älskar hon verkligen. :)

Som bakgrund har jag lekt med Clear Gesso, Color Bloom-sprayer, glitter och glaspärlor, allt från Prima Marketing. Här har jag faktiskt passat på att spraya extra färg på blommorna och strösslat dem ordentligt med glitter. Den största blomman har jag fyllt med glaspärlor. Jag älskar verkligen att gegga med olika mediums och skapa egna mönsterpapper, så himla skoj! :)

**********

Our darling Vittra! ♥ The love of our lifes. Something that she really loves, is to lay in the sofa, wrapped in a soft blanket. :)

I have used Clear Gesso, Color Blooms, glitter and glass beads from Prima Marketing for my background. I have sprayed the flowers with a lot of Color Bloom and added glitter, A LOT of glitter. ;) I have glued some glass beads in the largest flower. I really love to use different kind of mediums to creat my own backgrounds and pattern papers. It's so fun! :)

All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Bazzill Basics Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Satin Beetle Black 177 ml PL33576
Martha Stewart Craft Pearl Eclipse PL32118
Martha Stewart Craft Satin Hail Storm PL32031
Prima Marketing Sultry Shimmer Pressed Petal - Color Bloom 573881
Prima Marketing Art Ingredients - Glass Beads - Crystal 961671
Prima Marketing Art Extravagance - Glitter Set - Abloom 961619
Prima Marketing Art Basics - Clear Gesso 250 ml 961466
Prima Marketing Vintage Metal Vintage Coal- Color Bloom 573799
Prima Marketing Flowers Spotlight Midnight 562212
Prima Marketing Flowers Bel Canto Purple 562182
Prima Marketing Flowers Banda Purple 562038
Prima Marketing Flowers Spotlight 562199
We R Memory Keepers Corkstickers Love Notes 42657-8


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!