Fortsätt till huvudinnehåll

Inspiration Love Card

Här kommer mitt inspirationsbidrag till månadstävlingen för februari.
Det är att skapa ett kärleks- eller vänskapskort som INTE innehåller de traditionella färgerna rött och rosa.
***
Here are my inspiration contribution to monthly contest  here in Hobbyworld for February.
It is to create a card to a loved one or to a friend. The card can NOT contain the ordinary colors red och pink.

Jag har målat lite lätt på blommorna med gesso. Sedan strösslat lite lätt på blommorna med glitter.
***
I have painted with gesso on the flowers. After that I have sprinkel some glitter on the flowers.


Tack för titten/Thanks for stopping by.

Material/List of Supplies:
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Heart 25 SSA-17
Martha Stewart Craft Paint Bristle Brush Set 4pc PL32947
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081 
Bazzil Classic Black T10-1075 
My Minds Eye Record It Chalk Line 6x6 Paper Pad REC151
Thickers Shimelle Fitzgerald Glitter Alpha 368162
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Luminous 961596
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Ebony & Ivory 961602
Prima Hillsboro - Allspice 578039
 Prima Hillsboro - Brown Sugar 578022
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!