Fortsätt till huvudinnehåll

Inspiration for a Love Card

Denna månaden utmaning är att skapa ett  ett kärleks- eller vänskapskort som INTE innehåller de traditionella färgerna rött och rosa. Här kommer ett inspirationskort från mig.

                                                                                ***
    This month is toreate a card to a loved one or to a friend, the card can NOT contain the ordinary                                               colors red and pink. I have made a card for inspiration.

Modeling Paste i botten. Sedan har jag använt Soft Matte Gel för att fästa dekorationer med.
***
Modeling Paste in the bottom. I have used  Soft Matte Gel to attach decorations.

 Målat med gesso, använt mist och guldfärg.
***
Painten with gesso, used mist och acrylic paint in gold.

Torrborstat med lite svart för att få ett rustikt utseende.
***
Dry brushed with black to get a rustic look.

Självklart lite guldglitter.
***
Of course I use glitter in gold.Ni är väl med i utmaningen? Sista dagen att vara med är 21 februari.
***
I hope you will take part in the challenge? Last day to participate is 21 February.


Material/List of Supplies:
Prima Art Basics - Heavy Gesso - White 250 ml 961442
Martha Stewart Craft Paint Bristle Brush Set 4pc PL32947
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Metallic Gold PL32103 
Martha Stewart Craft Metallic Black Nickel PL32989 
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Basics - Modeling Paste 473 ml 961350
Prima Color Bloom - Empress Gold 580315 
Prima Color Bloom - Empress Gold 580315 
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081 
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Silhouette Cameo 12 tum Startpaket 199218
Silhouette Rensning verktyg 199650
Silhouette Stencil Material 199951 
Artemio Metal Shapes Clocks 6 st 11006720
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Sweet Lace JU0933


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!