Fortsätt till huvudinnehåll

Dekorerad ask/Decorated box

I senaste paketet fick vi många härliga papper och tillbehör från Graphic45, som jag har använt till denna ask.
************
In the latest package we received many wonderful paper, and accessories from Graphic45, that I have used on this box.
Asken, lejonet och tassarna kommer från Graphic45.
************
The box, lion and claw feet comes from Graphic45.

I sista minuten dekorerade jag lådan med rosor som jag gjort själv med hjälp av två olika storlekar av EK Success Retropunchar. Bladen kommer från Crate paper die Confetti. Smetade in lite färg från Martha S på blommorna och bladen.
************
At the last minute I decorated the box with roses I made myself using two sizes of EK Success retro punches. The leaf die comes from Crate paper confetti series. Smeared in paint from Martha S on the flowers and leaves.

Material/Supplies:
Graphic45 - 12x12 paper An ABC Primer 
Graphic45 - Kraft mixed media box 4500984
Graphic45 - Antique Brass Door Knockers 4501028
Graphic45 - Antique Brass Claw Feet 4501027
Bazzill cardstock - Black/OP T10-1022
Prima - Heavy Black Gesso 961459
Crate paper - Maggie Holmes confetti dies 683713
Martha Stewart Crafts - Metallic paint Brushed Bronze 33000
Martha Stewart Crafts - Papertrimmer M281055
Artemio - Mini Glue Gun VIMGG
Artemio - Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR
EK Success - Retro Flower Large Punch 54-30044
EK Success - Retro Flower Medium Punch 54-20077
Spellbinders - Classic Squares small S4-128Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!