Fortsätt till huvudinnehåll

Card for a loved one/ Kort till någon du håller kär

Här kommer en liten repris på mitt kort som jag skapat som inspiration till våran utmaning i februari.
Utmaningen går ju ut på att skapa ett kärlekskort av något slag men inte i rosa eller rött.

***
I created this card as inspiration for our February Challenge.  February challenge is to create some kind of love card but you are not allowed to use pink or red.

 Vackra och lyxiga Rosor från Prima tillsammans med läckra löv i guld från Crate Paper.

***
I used beautiful and luxury Roses from Prima together with cool leaves from Crate Paper.

 Det läckra ordet är en die från Crate Paper.

***
From Crate Paper is the die that die-cuts this cool word.

För att få en snygg skugga bakom det turkosa ordet stansade jag ut ordet i svart också. Sedan fäste jag det lite lite snett bakom.

***
To get a nice shadow behind the turquoise word I die-cut the word also in black. I attatched the black word  little bit off centered.


Materiallista/ List of supplies
Spellbinders Nestabilities Decorative Labels Eight S5-148
Spellbinders Nestabilities Labels Eight S5-019
Spellbinders Shapeabilities Fancy Lattice S5-152
My Minds Eye Designer Paper Pad 6x6 Record it Follow your heart REC111
Crate Paper Maggie Holmes Open Book 12x12 Little Notes 683554
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Dies 683592
Prima Marketing Cigar Box Secrets Humidor 578596
Crate Paper Maggie Holmes Open Book Flora Ephemera Flowers and Leaves 683580
Basic Grey Mini Alpha Stickers white BAS-3989
Bazzil Classic Black T10-1075
Bazzil Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Dual Action  Glue Pen Fine Tip M012010

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!