Fortsätt till huvudinnehåll

Always light up your life

Jag fortsätter på temat utmaning. Av mina förra DT-kollega Ullis fick jag en utmaning som var snarlik den jag visade tidigare idag som jag fick av Helén. Jag skulle skapa en layout med mönstrat papper som bakgrund, inget mixed media och inga blommor. Inte helt lätt kan jag säga! Men så här blev iallafall resultatet. :)

*************

I continue on the theme challenge. From my former DT colleague Ullis, I recieved a challenge that was similar to the one I showed earlier today that I got from Helén. The challenge was to create a layout with patterned paper as background, no mixed media and no flowers. Not so easy I can say! But this was the result. :)Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
EK Tools Writing Pen Silver Gold 2Pk 55-30058
Martha Stewart Craft Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044
Pebbles Jen Hadfield Decorative Tape 732626
Pebbles Jen Hadfield Phrase and Accent Stickers 732611
Pebbles Jen Hadfield Gold Stickers 732621
Pebbles Jen Hadfield  Kraft/Glitter bags 732635
Pebbles Jen Hadfield Chalkboard Stickers 732612
Prima Marketing Collection Kit 12x12 Cartographer 990190
Prima Marketing Chalk Edger Dark Rust 891015
Prima Marketing Jute Apricot 576936
Thickers Jen Hadfield Chipboard Gilded Gold 732613Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!