Fortsätt till huvudinnehåll

W R Memory Keepers - Presentpåse / Gift bag tutorial

Idag kommer en liten steg-för-steg instruktion hur man använder We R Memory Keepers gift bag punch board. Den är enkel att använda och det är så roligt att göra egna små presentpåsar!

* * *

Today I'll show you a step-by-step tutorial on how to use We R Memory Keepers gift bag punch board. It's easy to use and it's so much fun to make your own gift bags!


Ta fram material - du behöver till att börja med cardstock/mönstrat papper och en skärmaskin.

* * *

Take out your supplies - to start with you'll need cardstock/patterned paper and a paper trimmer.Skär till ditt cardstock till önskad storlek.

* * *

Cut your cardstock to the size you want.


Så här ska cardstocken se ut när du använt punchbrädan.

* * *

This is what your cardstock will look like when you've used the punch board.Använd falsbenet för att biga och stansa cardstocken enligt instruktionerna.

* * *

Use the bonefolder to score and punch the cardstock according to the instructions.


Ungefär så här ska det se ut när du är klar.

* * *

When you're done it should look something like this.


Klipp av kanterna på ändfliken.

* * *

Cut the edges of the end flap.


Stansa hålen.

* * *

Punch the holes.Ta fram dubbelhäftande tejp och sätt på ändfliken. Fäst ihop påsen.

* * *

Take out some double sided tape and attach to the end flap. Put the bag together.


Fäst ihop flikarna i påsens botten.

* * *

Tape the flaps of the bottom of the gift bag together.


Trä ett band eller ett snöre genom hålen på påsen.

* * *

Slip a ribbon or a piece of string through the holes of the gift bag.


Färdigt! Nu är det bara att dekorera din presentpåse.

* * *

All done! Now you can start to decorate your gift bag.

Materiallista / List of supplies:
We R Memory Keepers Gift Bag Punch Board 71333-3

Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055

Bazzill Mono Thunder T10-1076


Kika in lite senare för att få se ett par färdigdekorerade presentpåsar! :)

* * *

Check back later to see a couple of decorated gift bags! :)

Tack för besöket! / Thanks for the visit!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!