Fortsätt till huvudinnehåll

Moments

Första jobbveckan efter en underbar ledighet och jag ska villigt erkänna att jag hade nog kunnat vara ledig ett tag till, det är lätt att få mersmak. :)

För ett par år sedan vann jag en tävling på Facebok, en plåtning hos en fotograf inklusive smink. Bilderna blev väl lite si så där men här har jag scrappat en av de bättre. Det är väl inte fotografens fel EGENTLIGEN, att man ser ut som man gör. ;)

*************

First week back at work after a long and fab holiday. I could easily have been home a bit longer, I love vacation. :)

I won a contest on Facebook a couple of years ago, I cant say that I love the photos but I guess it's not the photographers fault that I have my looks. ;) Well, here are one of the photos that was ok.
All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Heidi Swapp Stencil 6 x 6 doily flower stencil 00828
Martha Stewart Craft Craft Satin Surf PL32016
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Prima Marketing Sultry Shimmer Glistening Waves Color Bloom 573942
Prima Marketing Sparkling Pastels Storm Cloud Color Bloom 573768
Prima Marketing Cameras Wood Icons in a Box 563905
Prima Marketing Chalk Edger Tin Can 891152
Prima Marketing Flowers Rodanthe Neptune 577780
Prima Marketing Vintage Mechanicals Flowers Small 960407
Prima Marketing Ingvild Bolme Street Signs 892166
Prima Marketing Art Basics Clear Gesso 250 ml 961466
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Abloom 961619
Prima Marketing Stencil Stars 961312
We R Memory Keepers Chevron Washi Tape Emerald 42490-1 


Kommentarer

 1. Super snyggt alltihop!! Å du är jättefin både på det här fotot och alla andra foton jag sett både här och i din blogg!! Så det så :) Trevlig helg och skön fredag på dig! Kram Anna :)
  urascrap.blogg.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna för fina ord om både layouten och mig själv. ♥ Trevlig helg på dig med! :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!