Fortsätt till huvudinnehåll

Luxury nails with Prima Marketing Art Extra Vagance

Den som känner mig vet att jag är ett stort fan av smink, hårprodukter, smycken, skor, kläder och snygga naglar. Jag gillar mycket smink, snygga frisyrer, mycket smycken, snygga kläder, höga klackar och långa, glittriga naglar. Allt med glitter, det är min grej. :)

Till nyår så var jag superless på mina julröda glitternaglar och i allra sista stund innan gästerna kom så målade jag på ett svart lack och strösslade sedan på dem med ett snyggt guldglitter från Prima Marketing Art Extra Vagance. Det är superfina korn i dessa glitter så naglarna blir inte så där bulliga, sträva och hemska utan man känner inte av glittret. Jag GILLAR! Och det finns ju massor av snygga färger, kolla in bilderna nedan. :)

Och här kommer ett tips till, om du lägger på ett QuickDry-lack (topplack) ovanpå ditt blöta och färgade lack så torkar det direkt. Jag målar en hand och direkt femte nageln är målad så går jag tillbaka till den första nageln och lägger på ett genomskinligt QuickDry och när jag gjort samma med hand nummer två så är första handen redan torr. Prova, det funkar faktiskt. :) Jag målade mina naglar 10 minuter innan gästerna kom och jag hade mitt lack intakt trots matlagning och skumpaöppnande. QuickDry-lack finns bla hos märkena Mavala och Isadora för en billig slant.

Ha en härlig helg!

*************

Anyone who knows me knows that I'm a big fan of makeup, hair, jewelry, shoes, clothes and fancy nails. I like a lot of makeup, fancy hairstyles, much jewelry, stylish clothes, high heels and long, sparkly nails. Everything with glitter, that's my thing. :)

For New Year's so I was so sick of my nails in Christmas-red glitter, and in the last moment before the guests arrived, I painted on a black nail-polish and sprinkled them with a wonderful gold glitter from Prima Marketing Art Extra Vagance. It's super fine grains in these glitter so the nails will not be that strive and ugly looking that some other glitter will make. LIKE! And there's plenty of great colors, check out the pictures below. :)

And here's a tip, if you put on a QuickDry-coat (topcoat) on top of your wet and colored lacquer, it will dry immediately. I paint one hand and directly after the fifth nail is painted, I go back to the first nail and put on a transparent QuickDry-coat and after I have done the same with hand number two, the first hand has already dried. Try it, it actually works. :) I painted my nails 10 minutes before guests arrived and I had my polish intact despite cooking and Champagne-opening. 

Have a lovely weekend!
ABloom

Caribbean Sea


Crimson

Ebony and Ivory

Luminous

Mardi Gras
Allt material finns hos Hobbyworlds återförsäljare. 


Material
Prima MarketingArt Extravagance Glitter Set Luminous 961596 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!