Fortsätt till huvudinnehåll

I´m the new designer/ Jag är ny designer och flaska att ge bort

Det är med bubblande glädje och en hjärta fyllt till bristningsgränsen med stolthet som jag nu kan titulera mig som fast medlem i Hobbyworlds Design team! 
Jag vet att jag kommer att stormtrivas här! Tjejerna i teamet är så mysiga och otroligt duktiga. 
Jag kommer göra mitt yttersta under 2015 för att inspirera och sprida den skaparglädje jag känner när jag får arbeta med mina händer! 
STORT tack Hobbyworld för att jag får detta förtroende!

Jag kör igång direkt med ett långt inlägg!

***
It is with great joy and a heart filled with pride that I now can call myself a steady memeber of Hobbyworld Designteam!
I know I will enjoy my time here! The girls in the team are all sweethearts and they are so talented!
I will do my very best to inspire and spread my joy for crafting during 2015!
A huge thank you Hobbyworld for this confidence!

I kick start with a long blog post!

En gammal tom burk som nu rymmer en ny flaska kan man göra mycket roligare än det här!

***
This old empty box can be much more fun!

Stansa ut blommor i olika storlekar.

***
Die-cut flowers in different sizes.

Spraya dem lätt med vatten.

***
Moist them very lightly with water.

Klipp jack på de mellanstora blommorna,

***
Cut the medium flowers a bit.

Runda blommorna till små skålar med ett kulformat verktyg.

***
Shape the flowers with a stylus tool.

Förskjut blombladen något och fäst ihop tre av de största blommorna.

***
Off set the petal and glue three of the largest flowers together

Fortsätt med mellanstorleken. Och sedan de minsta blommorna.

***
Continue with the medium size. And then the smallest ones.Materiallista/ List of supplies
WMRK Crafters Tools Stylus Tool 70951-0
Sizzix Bigz Die Tattered Floral by Tim Holtz 656640
Bazzil Classic White T10-1005
MD Creatable Candles LR0243
MD Creatable Holly LR0244
MD Creatable Snowflake LR0185
MSC Floral Medallion Deep Edge Punch 42-70057 
MSC Swirling Lace Punch around the page set 42-60051

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!