Fortsätt till huvudinnehåll

Fyrkantig PL-sida / Square PL page

Den senaste tiden har jag gjort många sidor i mitt lilla Project Life-album, så det var superkul att ta fram en 12x12-sida att gå loss på! Jag har spätt ut akrylfärg från Martha Stewart Craft med vatten och stänkt över de olika korten. De utstansade texterna har jag modifierat lite - "happy day" var från början "happy birthday". :) 

Plastfickorna från We R Memory Keepers finns i flera olika storlekar/utföranden och jag gillar att man kan variera sig - samma upplägg hela tiden tycker jag personligen blir tråkigt. Variation är kul!

* * *

Lately I have made a lot of pages in my small Project Life album, so it was super fun to pull out a 12x12 page to play with! I have mixed some craft paint from Martha Stewart with water and splashed over the different cards. The die cut words are slightly modified - "happy day" was "happy birthday" from the beginning. :)


Materiallista / List of supplies:
We R Memory Keepers 12x12 Ring 9-4x4 Photo Sleeves 10pk 50034-6
Bazzill Thunder Trio #1 White T10-1001
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
American Crafts Stitched Amy Tan Box Pleat 368940
American Crafts Stitched Amy Tan Thickers Foam After Glow Black 368968
American Crafts Stitched Amy Tan Acrylic Stamp Set Day Dream 368984
American Crafts Stitched Amy Tan Enamel Dots 368978
American Crafts Stitched Amy Tan Transparent Accent Stickers 368970
Martha Stewart Craft Paint High Gloss Beetle Black PL32102
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
Prima Marketing Chalk Edger Black Coal 890995
Prima Marketing Chalk Edger Vintage Pink 891138
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Spellbinders Sentiments Three S2-139
EK Tools Corner Rounder Mini Set Punch 54-70026
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
EK Tools Glue Pen 2 Way 55-00010
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Scrapbook Adhesives - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

  1. Så snyggt och stilrent och ändå många roliga detaljer! så inspirerande! Tack!
    Kram Anna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!