Fortsätt till huvudinnehåll

En lekfull layout/ A playful layout

Jag får ofta inspiration från det material jag har framför mig och gillar att ändra och testa nya stilar hela tiden. Dagens layout innehåller många lager, detaljer och en lekfull bakgrund.

***
I often gets inspired by the supplies I got on my desk. I like to change and try differnt styles. My layout today have many layers, details and a playful background.

Jag har sprayat, droppat och stänkt med mister och akrylfärg. Uppe i det vänstra hörnet sitter dekorationer och en del av min titel.

***
I have sprayed, dripped and splashed with Spray and Acrylic paint. On the left corner I added some fun embellishments and a part of my title.

Här är en av alla roliga dekorationer som finns till denna kollektionen! Den är så söt det lilla Rådjuret!

***
Here is one of all the fun embellishments aviable from this collection. The Deer is so cute!

Jag har fäst flera olika dekorationer runt mitt fotografi.

***
I added several different embellishments around my photo.Materiallista/ List of supplies
Bazzil Classic Black T10-1075
Crate Papers Open Book Little Notes 683554
Crate Papers Open Book Pages 683565
Crate Papers Open Book Chipboard 683573
Crate Papers Open Book Accent Stickers 683576
Crate Papers Open Book Rub-on transfers 683579
Crate Papers Open Book Ribbon Tags 683588
Crate Papers Open Book Frames 683583
Crate Papers Open Book Vellum Shapes 683578
Crate Papers Open Book Floral Ephemera 683580
Crate Papers Open Book Layered Tags 683589
Crate Papers Open Book Ephemera Pack 683577
Crate Papers Open Book Decorative Pins & clips 683586
Crate Papers Open Book Embellishment Jar 683590
American Crafts Thickers gold 683574
Martha Stewart Crafts Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Crafts Metallic Gold PL32103
Prima Color Bloom Spray Emerald 573928
Prima Color Bloom Spray Gilded 572911
Martha Stewart Paper Trimmer M281055

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!


Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!