Fortsätt till huvudinnehåll

Challenge Inspiration/ Utmaningsinspiration

Här kommer lite mer foton på mitt inspirationsalster till våran januariutmaning.

***
Here is more photos of my inspiration project for our January challenge.

 Jag gillar att göra kort i många lager och att använda dekorationer från Open Book kollektionen gjorde det extra roligt! Guld gör kortet extra lyxigt!

***
I like making cards with many layers. Using the Open Book collection made this even more fun! I think the gold makes the card extra luxury!

Jag har sytt en svart söm runt kanten av mitt kort och prickarna på skissen blev söta hjärtan på mitt alster.

***
Around the edges I sew black stitches and instead of the spots from the sketch I used cute hearts.


Materiallista/ List of supplies
Crate Paper Open Book Embellishment Jar 683590
Crate Paper Open Book Ephemera Pack 683577
Crate Paper Open Book DIY Banner Kit 683587
Crate Paper Open Book Frames 683583
Crate Paper Open Book Layered Tags 683589
Crate Paper Open Book Speciality Paper 683572
Crate Paper Open Book Chipboard 683573
Bazzil Cardstock 12x12 T10-1001
Bazzil Smoothies Blackberry Swirl T10-1041

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!