Fortsätt till huvudinnehåll

Bliss

Idag bjuder jag på ytterligare en canvastavla där jag använt limpistolen för att göra mönster på tavlan. Min förra tavla finns i detta inlägg och den gången skapade jag solstrålar med limpistolen. Denna gången blev det droppar.
Jag har använt gesso som grund innan jag började med färgen.
************
Today, I show another Canvas where I used the glue gun to make patterns on the board. My last painting is in this post and that time I created sunbeams with the glue gun. This time it was dripping.
I used gesso before I started to color it.
Jag har mistat och torkat, mistat igen och torkat. Flera gånger tills jag var nöjd med utseendet. Blommorna målades med gesso för att få ett enhetligt uttryck och sen använde jag Art Sugar för att glittra till dom. Till sist limmade jag fast en kran från Prima.
************
I have misted and dried, misted again and dried. Several times until I was happy with the look. The flowers were painted with gesso to get a uniform expression and then I used the Art Sugar to glisten them. Finally I glued down a crane from Prima.

Material/Supplies:
Prima - Soft Gloss Gel 961435
Prima - Flowers Overtune D 561536
Prima - Flowers Interlude B 561390
Prima - Color Bloom, Pearl White 573751
Prima - Color Bloom, Glistening Waves 573942
Prima - Color Bloom, Gold foil 573805
Prima - Art Sugar, White 961800
TH - Tissue wrap TH93181
Martha Stewart Crafts - White Gesso 32314
Heidi Swapp - Color Shine, Primrose HS00797
Artemio - Mini Glue Gun VIMGG
Artemio - Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!