lördag 17 januari 2015

Bliss

Idag bjuder jag på ytterligare en canvastavla där jag använt limpistolen för att göra mönster på tavlan. Min förra tavla finns i detta inlägg och den gången skapade jag solstrålar med limpistolen. Denna gången blev det droppar.
Jag har använt gesso som grund innan jag började med färgen.
************
Today, I show another Canvas where I used the glue gun to make patterns on the board. My last painting is in this post and that time I created sunbeams with the glue gun. This time it was dripping.
I used gesso before I started to color it.
Jag har mistat och torkat, mistat igen och torkat. Flera gånger tills jag var nöjd med utseendet. Blommorna målades med gesso för att få ett enhetligt uttryck och sen använde jag Art Sugar för att glittra till dom. Till sist limmade jag fast en kran från Prima.
************
I have misted and dried, misted again and dried. Several times until I was happy with the look. The flowers were painted with gesso to get a uniform expression and then I used the Art Sugar to glisten them. Finally I glued down a crane from Prima.

Material/Supplies:
Prima - Soft Gloss Gel 961435
Prima - Flowers Overtune D 561536
Prima - Flowers Interlude B 561390
Prima - Color Bloom, Pearl White 573751
Prima - Color Bloom, Glistening Waves 573942
Prima - Color Bloom, Gold foil 573805
Prima - Art Sugar, White 961800
TH - Tissue wrap TH93181
Martha Stewart Crafts - White Gesso 32314
Heidi Swapp - Color Shine, Primrose HS00797
Artemio - Mini Glue Gun VIMGG
Artemio - Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR


Ha det bra!/Take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...