Fortsätt till huvudinnehåll

Art Journal with Stars

Jag har gjort en Art Journal sida. Min journal bok är en gammal bok.
***
I have made an Art Journal page. My journal is an old book.


Gesso i botten, Martha Stewart färger och stämplat lite här och var.
***
I have gesso a ground. Martha Stewart paint and I have been stamping some here and there.

 Stämpeln Memories från Prima  har jag stämplat på en gammal tidningssida. Stjärnorna kommer från en Sizzix die och från Epiphany stans.
***
The stamp Memoriies from Prima I have been stamping on an old page. The stars are from a die from Sizzix and some of the stars are from a pounch from Epiphany.

 På Epiphany stjärnorna har jag använt mig Epiphanys bubble caps. Jag verkligen älskar dessa stjärnor.
***
On the Epihany stars I have used Epeiphanys lovely Bubble Caps, I really love these stars.

Tack för titten!/Thanks for stopping by!

Materiallista/List of Supplies
Martha Stewart Craft Paint Bristle Brush Set 4pc PL32947 
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Martha Stewart Craft Satin Pool PL32014 
Martha Stewart Crafts  Decoupage Rolled Papers  Maps PL33329
Prima Marketing Engraver Cling Mount Stamps 562991
Epiphany Crafts Shape Studio Star 25 SST-41
Epiphany Crafts Bubble Caps Clear Star 25 SSA-43
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Bigz Die - Stacked Stars 658771
Clear Small and Medium Blocks 93625
Color Box Cats Eye Chalk Dark Brown CL71435 
Kommentarer

  1. Såååå snyggt! Jag håller just nu på med en AJ-sida med stjärnor jag med!! *hihi* :D

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!