Fortsätt till huvudinnehåll

A break in the woods

Nuu har vi gått in i det nya året 2015! Hoppas ni alla haft en fantastisk jul och en härlig nyårsafton. :) Min jul och nyår har varit alldeles perfekt med släkt och vänner, klappar, god mat, värme och kärlek. 

Här kommer årets första inlägg från mig, jag skapade en layout med en bild på Vittra när vi var ute och plockade svamp i höstas. Kolla in de nya, snygga stencilerna från Heidi Swapp som är på G! :)

***********

Well, here comes 2015! I hope you all have had a fantasic Christmas and New Years Eve. :) My holiday has been fabulous with, family, friends, gifts, great food and a lot of love.

Here comes the first layout of the year, I used a picture of Vittra when we was in the forest this autumn to search for chantarells. Take an extra look at the new and wonderful stencils from Heidi Swapp! :)

Material
Basic Grey Mini Alpha Stickers Green BAS-3991 
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Heidi Swapp Bird 5.5"x5.5" Spray Stencil Mask Set HS0114
Prima Marketing Cigar Box Secrets Humidor 578596
Prima Marketing Art Extravagance Glitter Set Abloom 961619
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188 
Prima Marketing Art Basics Clear Gesso 250 ml 961466 
Prima Marketing Vintage Metal Gold Foil Color Bloom 573805 
Prima Marketing Sultry Shimmer Lime Wedge Color Bloom 573850
Prima Marketing Flowers Rodanthe Neptune 577780
Prima Marketing Art Ingredients Glass Beads Plum 961718  
Thickers Chipboard Forest Chestnut T53159
ZIG Millennium Markers (.05 Tip) 8pc Set MS05-8V  


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!