Fortsätt till huvudinnehåll

A box filled with tea lights

Här kommer en ask som jag målat med ljus guldfärg från Martha Stewart och sedan dekorerat med allehanda blommor och blader. Denna har jag fyllt med en en massa värmeljus från Partylite och en tändsticksask som jag simpelt dekorerat med lite washitejp. Jag tänkte ta med denna som en värdinnegåva till lämplig middag framöver. :)

*************

A little box that I've painted with light gold paint from Martha Stewart and then decorated with all sorts of flowers and leaves. I have filled it with a lot of tea lights by PartyLite and a matchbox which I simply decorated with some washi tape. I'm gonna give this as a thank-you-gift the hostess of a dinner soon to come. :)

Allt material finns hos Hobbyworlds återförsäljare. 

Material
Basic Grey Mini Alpha Stickers Green BAS-3991
Bazzill Basics Mono Vanilla T8-808
Bazzill Basics Mono Brown T9-943
Marianne Design Crown Lace JU0936
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217  
Martha Stewart Craft Metallic Light Gold PL32996
Martha Stewart Craft Glitter Smoky Quartz PL32175
Prima Marketing Cigar Box Secrets Humidor 578596
Prima Marketing Capri Pinot Grigio 578237
Spellbinders Nestabilities Beaded Circles S4-292
Spellbinders Nestabilities Standard Circles LG S4-114  
We R Memory Keepers Metallic Washi Tape Copper 42603-5


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!