söndag 21 december 2014

Redan 7 år! / 7 years old already!

Min dotter fyller 7 år i januari. Vad hände? Det är otroligt hur fort tiden flyger iväg och hur snabbt hon växer! Eftersom tiden flyger iväg och hennes födelsedag är i slutet på januari, så har jag gjort mig själv en tjänst och redan gjort klart hennes födelsedagskort. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag har mycket att göra i januari och jag kommer förmodligen bli lite stressad när jag inser att jag har glömt att göra ett kort när hennes födelsedag närmar sig... Nu slipper jag det! :)

Kortet är gjort med den sötaste stämpeln från Marianne Design - Dancing Daisy - och jag är så glad att jag bestämde mig för att stämpla och färglägga - det var sååå kul! Runt motivet har jag stänkt guldfärg blandat med vatten (jag använde en tandborste till att stänka färgen på kortet), och jag har också målat bokstäverna med samma guldfärg.

Nu är frågan - vad ska hon få tillsammans med kortet...? Som tur är så är det mer än en månad kvar att bestämma mig för vad jag ska köpa... :)

* * *

My daughter turns 7 in January. How did that happen? I can't believe how time flies and how quickly she grows. Since time really flies, and her birthday is at the end of January, I'm doing myself a favour by making the birthday card now. If I know myself correctly I'll have a lot to do in January, so I'll spare myself the stress of realising that I've forgotten to make the card... ;)

The card is made with the sweetest stamp from Marianne Design - Dancing Daisy - and I'm glad I decided to stamp and colour - it was soooo much fun! :D Around the image I've made some splashes with gold paint mixed with water (I used a toothbrush to splash/flick colour onto the card), and I've also painted the alpha stickers with the same gold paint.

Now, WHAT will I get her to go with the card...? Luckily it's more than a month left for me to decide what to buy... :)
Materiallista / List of Supplies:
Bazzill Mono Sweetheart T1-194
Bazzill Mono Vanilla T8-808
Spellbinders Decorative Labels Eight S5-148
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Marianne Design Clear stamp Don & Daisy - Dancing Daisy DDS3329
Martha Stewart Craft paint Metallic Yellow Gold 32105
Basic Grey Mini Alpha Stickers Grey BAS-3990
EK Tools  Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - 3D Foam squares - White, Variety pack 01614-10

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...