Fortsätt till huvudinnehåll

Merry Christmas

Julen firades mer ordentligt när mina barn var mindre. Numera blir det allt svårare att få på barnen tomteluvor och ställa upp på juliga kort.
Därför delar jag med mig av ett äldre kort. Kortet är tagen för 17 år sedan.

En layout med cirklar som jag skurit ut med Cameon.
***
Christmas was celebrated with more tradtions when my children were younger. Nowadays it becomes increasingly difficult to get the kids to take photos with Santa clothes on.
Today I share with you an older card. The card was taken 17 years ago.

A layout with circles which I cut out with Cameo.På cirklarna har jag lite olika produkter från Primas Mixed Media sortiment.
***
In the circles I have some different products from Prima's Mixed Media
 products.Titeln i röd cardstock har jag även den skurit ut med Cameon.
***
The title in red cardstock, I have also cut out with Cameo.Söta julstjärnor är utstansade med stansar från Martha Stewart.
***
Cute poinsettias are punched with punches from Martha Stewart.


Nu önskar jag er alla en riktigt härlig jul!
God Jul!
***
I wish you all a Merry Christmas!

Material/ List of Supplies:
Bazzill Mono Red T2-241
Bazzill Mono Vanilla T8-808
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Ebony & Ivory 961602
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Crystal 961671
Silhouette Cameo 12 tum Startpaket 199218
Martha Stewart Craft Alpine Snowflake Punch M283008
Silhouette Rensning verktyg 199650
Prima 12x12 Stencil Bubbles 960445
Prima Art Basics - 3D Matte Gel 236 ml 961398
Artemio Pearls Round Ivory 11006523 

                                                         Våra återförsäljare / Our retailers


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!