Fortsätt till huvudinnehåll

Gott Nytt År / Happy New Year

Nu börjar året lida mot sitt slut och jag tycker att man inte bara behöver fokusera på julen, utan även kan skicka ett nyårskort eller två. Eftersom jag tycker att det är så läckert med vitt och glitter, så har jag gjort just ett sånt kort i flera lager. Jag har även använt några av Primas Marketings mixed media-produkter för att blinga till mitt kort, De utstansade snöflingorna har jag monterat med 3D-kuddar för att få lite mer dimension på kortet.

* * *

This year is coming to an end and why not send a New Year's card or two and not just focus on all the Christmas cards. I just love white and glitter, so I have made a card the way I like it in several layers. I have also used some of Prima Marketing's mixed media products to bling my card. My punched-out snowflakes are mounted with 3D squares for a little more dimension on my card.


Materiallista / List of Supplies:
Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Crafts Punch - Alpine Snowflake 283008
Martha Stewart Crafts Punch - Arctic Snowflake
Martha Stewart Crafts Punch around the page – Double Loop 42-60002
Prima Marketing Rodanthe Whitecap 577773
Prima Art Basics - 3D Matte Gel 236 ml 961398
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Crystal 961671
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Platinum 961664
Prima Marketing Stencil - Bubbles 961299
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!