Fortsätt till huvudinnehåll

Gåvopåse - Gift bag
Hejsan!! 

Det är Julafton idag, och även om det är för sent att göra en gåvopåse just idag, kan det ju vara bra att ha fått se en till en annan gång! :) Denna har Jultema dock. Mina arbetskamrater fick varsin i fredags, fylld med godis. Det blev väldigt uppskattat! 

En tutorial på hur man gör påsen hittar du hos Pysseldags.


Jag önskar nu er alla en riktigt God Jul!!


*^*^*^*^*^*^* 


Hello! 

It's Christmas today, and even if it's to late to make a bag today, it can be good to have seen one for another time. :) This one have Christmas theme though. My coworkers got one each last Friday, filled with candy. That was really appreciated. 

A tutorial tha show how to make the bag can be found at Pysseldags.


I wish you all a very Merry Christmas!! 


*^*^*^*^*^*^*

Materiallista - List of supplies

Bazzill Basics Mono Red T2-241
Bazzill Basics Classic Kraft T9-960
Marianne Design Christmas Time A5 Paper Bloc PK9111
Prima Marketing Chalk Edger Dark Bark 891008 
Martha Stewart Craft Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044
Matha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6
Artemio Mini Glue Gun VIMGG 
Artemio Refill Till Mini Glue Gun VIMGGRKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!