Fortsätt till huvudinnehåll

DesignTeam 2015

Härmed presenterar vi 2015 års DesignTeam för Hobbyworld *fanfar*

Det är fyra medlemmar ur vårt nuvarande DesignTeam 2014 som stannar kvar och en ny designer som tillkommer.

Jeanette Wallén


Katja Joulak


Malin Tivlin


Therese Welin


Ulrika Blomfelt


Det kommer att bli otroligt roligt och spännande att få följa er alla under 2015 och se vad ni kommer att hitta på här i bloggen!

Under 2015 kommer vi dessutom att gästas av några gäst-designers men dessa presenteras av dem själva när det är dags.

Vi vill passa på att tacka Lisa Hellström för det här året! Vi är så glada och väldigt stolta över att du har velat skapa åt oss under 2014 och vill passa på att tillönska dig all lycka och välgång framöver.
--------------------------------
It's finally time for us to present our DesignTeam for 2015 *fanfare*

Four members of our existing DesignTeam 2014 will be designing for us next year and then we have a new designer. See above.

It will be extreamly fun and exciting to see what you will create for Hobbyworld during 2015!

During 2015 we will also have some gues-designers and you will find out who they are when it's time for their presentation.

We want to thank Lisa Hellström for this year! We are so happy and very proud for the projects you've made for us during 2014 and wishes you all the luck and success this year and beyond.

Kommentarer

 1. Välkommen Ulrika ❤ och tack för den här tiden Lisa❤
  Kram Therese/Tesa

  SvaraRadera
 2. Tack för ett underbart 2014, Lisa! <3

  Välkommen till 2015, Ulrika! :)

  SvaraRadera
 3. Liza kommer att bli saknad, men det är jättekul att välkomna Ulrika till teamet!! :D

  SvaraRadera
 4. Jag är så himla glad att få vara med i detta teamet! Fantastiska produkter och underbara tjejer att jobba med! Och så vet jag ju att Hobbyworld är ett superföretag!!! Ser fram emot 2015 och är tacksam för att få förtroendet!

  SvaraRadera
 5. Grattis hobbyworld till att ni får Ulrika och grattis till dig vännen!!!

  SvaraRadera
 6. Stort gratis till dig Ulrika!!

  Tack till er andra! <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!